МІСЬКИЙ ТУРНІР "ЦІКАВІ ШАШКИ"

2019-04-04

/Files/images/IMG_4477_u.jpg

04 квітня 2019 року відбувся ІІІ Міський турнір «Цікаві шашки» серед дітей закладів дошкільної освіти м. Біла Церква, організований управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради за підтримки дитячо-спортивної школи «Юність» та відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області.

У третьому заключному етапі ІІІ Міського турніру «Цікаві шашки» змагалися 12 дітей – переможців відбіркових турнірів з різних дитячих садків міста.

Представником нашого ЗДО була Коробко Марія, вихованка старшої групи "Ромашка".

Серйозно та відповідально маленькі гравці виборювали перемогу. З великим задоволенням і гордістю за фіналістів уболівали їхні однолітки, батьки та педагоги.

Турнір складався з шести турів, у перервах між якими діти мали змогу погратися та розважитися.

Змагання оцінювала суддівська колегія: Корнієнко Володимир Васильович – директор комунального закладу Білоцерківської міської ради дитячо-юнацької спортивної школи «Юність», Чижевська Надія Василівна – провідний тренер, майстер спорту України міжнародного класу з шашок, суддя національної категорії, чотириразова чемпіонка світу з шашок; Семизорова Валентина Володимирівна – методист науково-методичного центру управління освіти і науки.

На ІІІ Міському турнірі «Цікаві шашки» були присутні почесні гості: Литвиненко Катерина Сергіївна – заступник міського голови, Петрик Юрій Федорович – начальник управління освіти і науки.

Усі учасники турніру отримали подарунки від начальника управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Юрія Петрика, дипломи та подарунки від відділення Національного олімпійського комітету України в Київській області та депутата Білоцерківської міської ради Дмитра Поліщука.

/Files/images/IMG_4683_u.jpg/Files/images/IMG_4608_u.jpg/Files/images/IMG_4853_u.jpg/Files/images/IMG_4860_u.jpg/Files/images/IMG_4931_u.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi