• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Секція для вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми «LEGO-конструювання як компонент STREAM-освіти для дошкільників»

Секція для вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми «LEGO-конструювання як компонент STREAM-освіти для дошкільників»

2020-01-29

/Files/images/IMG_8086.JPG

29 січня на базі ЗДО №20 «Берізка» відбулася секція для вихователів міста з проблеми «LEGO-конструювання як компонент STREAM-освіти для дошкільників» з метою залучення педагогів до участі в заходах, що допомагають оволодіти новими методами, прийомами, формами роботи з дітьми і батьками, спонукають до творчого самовираження та самовдосконалення.

Одним з найефективніших підходів у реалізації вищеокреслених завдань є використання інтерактивних форм роботи, яким властиво залучення педагогів до ігрової діяльності та діалогу. У результаті цього педагоги глибше, не лише на теоретичному, а й на практичному рівні, усвідомлюють потенціал гри для розвитку дитини. Вони мають можливість пройти той шлях, який проходить дитина у процесі гри, і проаналізувати уже з позиції дорослого значення як самого процесу, так і результату гри для дитини. Такий спосіб організації роботи сприяє активізації педагогів, розвитку їхнього креативного мислення. Адже лише у креативного педагога вихованці мають всі можливості для того, аби розвинути свою творчість, набути вмінь, необхідних для подальшого навчання та дорослого життя.

/Files/images/IMG_7951 - копия.JPG/Files/images/IMG_7968 - копия.JPG/Files/images/IMG_8081 - копия.JPG/Files/images/IMG_8030 - копия.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 450

Коментарi