• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ZOOM-конференція з проблеми: «Жорстоке поводження з дітьми. Дії вихователя»

ZOOM-конференція з проблеми: «Жорстоке поводження з дітьми. Дії вихователя»

2021-11-25

/Files/images/IMG_4634.JPG

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня у регіонах України в рамках загальнонаціональної акції «16 днів проти насильства» проводяться різноманітні заходи, спрямовані на те, щоб привернути увагу суспільства до проблем насильства в сім’ї, торгівлі людьми, захисту прав дітей, жінок.

І в нашому закладі вихователем Поляковою І.С. для педагогічних працівників був проведений вебінар у форматі ZOOM-конференції з проблеми: «Жорстоке поводження з дітьми. Дії вихователя».

Ірина Степанівна наголосила на видах насилля, основних формах впливу на дітей. Також для педагогічних працівників була розроблена пам’ятка «Що повинен знати і уміти педагог для надання допомоги дитині, постраждалій від жорстокості і насильства», ознайомлені вихователі і з послідовністю дій педагога у випадку виявлення дитини, постраждалої від насильства.

Тож не можна заплющувати очі навіть на найменший прояв насилля, адже розібратися з ситуацією можна лише спільними зусиллями і тільки якщо вчасно звернути на неї увагу.

Не будьмо байдужими, не допустимо насилля!


/Files/images/IMG_4548.JPG/Files/images/IMG_4628.JPG/Files/images/IMG_4539.JPG/Files/images/IMG_4633.JPG/Files/images/IMG_4540.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 119

Коментарi