• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер-клас для педагогів «Нетрадиційні техніки малювання»

Майстер-клас для педагогів «Нетрадиційні техніки малювання»

2022-01-12

/Files/images/IMG_5975.JPG

Малювання нетрадиційними техніками допомагає прищепити любов у дошкільнят до зображувального мистецтва та викликає цікавість до малювання, бажання малювати ще більше. Нетрадиційні техніки малювання викликають у дітей безліч позитивних емоцій, відкривають можливості використовувати добре знайомі їм предмети в якості художніх матеріалів. Незвичні техніки малювання зацікавлюють дітей, сприяють розвитку творчості у всіх, без винятку. Під час малювання нетрадиційними техніками дошкільники отримують знання про можливості матеріалів, оволодівають технічними прийомами роботи з ними та послідовністю виконання образотворчого процесу. Завдяки нетрадиційним технікам дитячі малюнки стають змістовніші, привабливіші, виразніші, емоційніші.

«Нетрадиційні техніки малювання» - так звучала тема майстер-класу для педагогів закладу, який майстерно провели вихователі Полякова І.С. та Ігнатова Н.М. Під час роботи дорослі пригадали вже відомі цікаві техніки та познайомилися з новими.

Вчимося та вдосконалюємося задля наших вихованців!

/Files/images/IMG_5952.JPG/Files/images/IMG_5963.JPG/Files/images/IMG_5966.JPG/Files/images/IMG_5972.JPG/Files/images/IMG_5980.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 57

Коментарi