День Довкілля у садочку

2014-04-18

Відповідно до Указів Президента України від 6 серпня 1998 року № 855/98 «Про День Довкілля», на виконання рішення виконавчого комітету Білоцерківської міської ради від 11.03.2014 р. № 75 «Про проведення природоохоронних заходів до Дня Довкілля», з метою поліпшення стану навколишнього природнього середовища, озеленення та благоустрою закладів освіти та прилеглих територій, поширення екологічних знань в закладі проведено такі природоохоронні заходи:

Приведено у належний стан територію закладу, здійснено санітарну розчистку дерев, кущів, впорядковано квітники, зелену зону закладу, проведено ремонт споруд ігрових майданчиків, фарбування паркану.

/Files/images/SAM_3038.JPG

З вихованцями закладу проведено тематичні заняття "Бережи природу", "Люби і оберігай свій рідний край", "Довкілля - наука про добро" та екологічне свято "Земля - колиска людства".

/Files/images/DSC_0259.JPG

З педагогічним персоналом проведено брейн-ринг "Розгадуємо таємниці природи" та консультацію з проблеми "Еколого-валеологічне виховання дітей дошкільного віку, використовуючи спадщину В.О.Сухомлинського".

З батьками вихованців проведено лекцію "Екологічне виховання - виховання моральності, духовності і інтелекту", в батьківських куточках оформлено рубрику "Природа - окраса і чинник буття".

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi